Attefall, ett fall för oss

Posted by on Okt 1, 2014 in Nyheter | Inga kommentarer
Attefall, ett fall för oss

Jodå, nog har beställningarna på Attefallshus börjat ramla in. Men det händer mycket mer än så, här i vår fabrik.

Se upp, du kan bli beroende

Vi bygger allting grundligt, från grunden. Därför har vi egen fabrik. Här bygger vi allt från förstukvist till takstolar. I lugn och ro, torrt och fint. Ibland har vi besök av kunder som står här några dagar och målar brädor till sitt hus. En del gör det för att spara pengar, andra för att de gillar att vara en del av processen. Båda anledningarna är lika bra. Vill du själv besöka oss i fabriken för att se hur det går till är du hjärtligt välkommen. Men se upp, lukten av trä från den svenska skogen är vanebildande.

Post_2B_Markering

Kommentera