AH_14_JA_BW_940

”Vi ska med kvalité, tillgänglighet, kompetent personal och
humana priser borga för nöjda kunder från idé till levererat hus.”

Vision Arvidhus, Jörgen Arvidsson

Tycker du vår vision låter högtravande? OK, låt mig plocka ner den på jorden. När jag drog igång Arvidhus 1990 efter uppväxt på mors och fars jordbruk, några år som bonddräng och sedan som snickare hos en av mina kollegor (här i Mjöbäck är andra husbyggare kollegor och inte konkurrenter) hade jag en tydlig bild av vad jag ville göra: Bygga hus som höll både för smakens och vädrets krafter. Och bygga från grunden i egen fabrik. Det skulle göras med ett litet gäng hantverkare som liksom jag älskar lukten av trä och att lämna ett arbete efter sig man är stolt över. Dessutom skulle vi vara flexibla och bygga som kunden ville ha det.

Och så blev det. Idag är vi 13 anställda och snickrar allt i egna lokaler – till och med takstolarna. Vi tycker det blir bäst så. Därför har vi inte bara egna hantverkare utan också ritare, säljare, kran och lastbil. Kran och lastbil tänker du, är det så viktigt att ha själv? Ja, för är det riktigt dåligt väder vill inte vi resa dina takstolar eller väggar bara för att vi beställt kran och bil. Då kan vi lugnt snickra vidare på andra detaljer i snickeriet till ditt hus. Sen sätter vi sakerna på plats när det är torrt och fint. Det blir så mycket bättre och trevligare då. / Jörgen Arvidsson

PS. Du vet väl att du gärna får måla brädorna till ditt hus själv hos oss. Då blir det inte en endaste omålad yta någonstans när vi spikar ihop det. Dessutom får du se hur vi jobbar.